Aveti grija daca mergeti la solar: s-ar putea sa fiti filmati cu camera ascunsa

După ce recent, mai mulți cercetători din domeniul sănătății au cerut ca solarele să fie închise și interzise, pentru că norvegienii sunt din ce în ce mai predispuși la cancer de piele, un nou scandal a izbucnit în această privință.

Într-un solar s-au descoperit săptămâna trecută câteva situații aparte. De exemplu, în Lofoton, unii dintre clienți erau filmați cu camera ascunsă în timp ce se bronzau. Două femei diferite au descoperit acest lucru.

Este un lucru știut în întreaga țară”, a avertizat Henning Andersen, din partea Poliției din Stavanger. „Se întâmplă din când în când, pentru că există unele persoane ce au astfel de înclinații”, a mai spus el.

La scurt timp după ce s-au găsit camerele ascunse, polițiștii au găsit un suspect de 28 de ani și l-au arestat. Se crede că acesta ar fi instalat ambele camere.

Potrivit autorităților din Leknes, principalul oraș din Lofoten, camera a fost găsită într-un cuier fals. Dispozitivul avea un senzor de mișcare. Astfel, dacă cineva se mișca în apropierea lui, camera începea automat să filmeze.

1423859984_spy camera

Aceasta este camera de filmat descoperită

 

Rainer Hansen, proprietarul de la Brun och Blid, salonul unde a fost găsită camera a spus că el crede că numai câțiva clienți au fost afectați.

Probabil fusese instalată cu doar câteva ore înainte să fie descoperită”, a declarat bărbatul. „Aveam deja cuiere în camerele de solar, așa că a părut ciudat când a mai apărut unul”, a completat Rainer Hansen.

net

 

Atunci când polițiștii au cercetat cardul camerei, au descoperit că acesta conținea doar o singură filmare cu unul dintre clienți, dezbrăcându-se. Însă nu se știe dacă de pe respectivul fuseseră descărcate imagini vreodată până atunci. Femeia care a fost filmată a spus că se simte foarte prost din cauza tuturor celor întâmplate și se bucură că suspectul a fost arestat.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *