Autoritatile norvegiene au confiscat 230.000 de tigari si 227 de litri de alcool

Trei letonieni au încercat să introducă țigări și alcool de contrabandă în Norvegia, dar au fost prinși de polițiști. Este vorba de foarte multe țigări și o mare cantitate de spirtoase.  Mai exact, 230.000 de țigări și 227 de litri de băuturi alcoolice.

Autoritățile norvegiene i-au prins pe cei trei letonieni în Hadeland, pe acolo pe unde treceau cu o dubă. Confiscarea a avut loc într-o zonă destinată picnicurilor, în Leirsjoen, pe E16.

Când ofițerii au deschis trailerul, doi oameni sărit imediat din dubă. Au încercat să fugă, dar au fost prinși de polițiști. Înăuntru, autoritățile au găsit trei genți pline cu țigări și trei cutii cu vodcă, fiecare cutie conținând câte 12 litri din această băutură. Sub podea au mai fost găsite și alte țigări, dar și mai multe sticle de vodcă”, au declarat autoritățile. Potrivit acestora, confiscarea s-ar ridica la 815.000 coroane norvegiene.

Toți cei trei bărbați sunt letoniei și se află în arestul Poliției. Șoferul are 55 de ani, iar ceilalți doi 35, respectiv 26 de ani.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *