S-a lansat aplicația myRo. Asociatia românilor din Norvegia reprezentata la eveniment

Joi, 28 aprilie 2016, a avut loc la Londra, lansarea oficială aplicației românești myRo –  aplicație pe mobil pentru românii de pretutindeni, accesibilă tuturor celor care au un smartphone. Aplicația este gratuită și adună într-un singur loc servicii, anunțuri și evenimente românești din peste 45 de țări, dar și știri din țară, direct pe telefonul mobil.

La evenimentul de lansare din Londra a participat și Emanuel Sorin Cioacă, Președintele Asociației Românilor din Norvegia (foto).

Aplicația se poate descărca din AppStore și Play Store și este destinată atât antreprenorilor români din străinătate care doresc să-și promoveze afacerea, cât și consumatorilor finali din Diaspora, dar și celor din România care călătoresc în afara țării și doresc informații despre diferite servicii românești de care ar putea avea nevoie pe parcursul vacanței – mecanic, avocat, medic, etc.

Aplicația myRo unește Diaspora pe telefonul mobil!

lansare my ro

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

One Response to S-a lansat aplicația myRo. Asociatia românilor din Norvegia reprezentata la eveniment

  1. Eugen spune:

    Felicitari! Intram si noi in epoca digitala si dezvoltam aplicatii utile pentru romani. Ma asteptam sa gasesc si un link de unde sa descarc aplicatia, dar sper sa ma descurc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *