Apel umanitar: Sperante pentru Ionut

”Bine v-am găsit, dragi români! Mă numesc Nicoleta și locuiesc în Norvegia, în regiunea Haugesund. Pe Ana Maria, mama lui Ionuț, am cunoscut-o în august, anul trecut, în ziua unui accident pe care l-am suferit. Întamplator sau nu, ne-am aflat în aceeași mașină în acea zi. Ea a scapat doar cu o mana ruptă, iar eu am fost mult mai grav, după cum mulți dintre dumneavoastră știți.

Mama lui Ionuț, fiind pe picioare si putându-se deplasa prin spital, m-a vizitat zilnic în perioada în care m-am aflat la terapie intensivă, iar pentru mine gestul ei înseamnă mult. Apoi m-a vizitat și acasă, împreună cu Ionuț, fiul ei.

Ionuț e un baiețel zglobiu și năzdrăvan și n-are decât 2 anișori. În primavara asta am aflat ca are o tumoare la cap, veste care ne-a derutat pe toți. Din pacate, tumoarea se află în spatele limbii, iar in Romania nu se pot face astfel de operații, asa că parinții au luat legatura cu o clinică din Turcia, unde ar putea fi operat Ionuț.

V-am povestit toate aceastea ca să înțelegeți că e vorba de persoane pe care le cunosc, dar și dacă nu le-aș fi cunoscut, nu aș fi ramas indiferentă, mai ales având în vedere că e vorba de un copil de 2 ani. Ionuț are nevoie de minim 5000 de euro pentru investigații in Turcia, investigații dinainte de operație, nu operația in sine.

Parinții lui, din păcate, nu dispun de acești bani și sunt disperați să facă rost. Eu m-am oferit sa îi ajut, și sper ca nici voi să nu fiți indiferenți la durerea lor. Am deschis un cont în care să donăm cât putem, pentru a strânge măcar o parte din banii de care au nevoie. Numarul de cont este: 3330 26 98258 (contul se numeste ‘IONUT’).

Anexez copii cu diagnosticul lui Ionuț (click) și scrisoarea de raspuns cu lista de cheltuieli (click) pe care le-au trimis-o cei de la clinica Anadolu din Turcia, în care sunt trecute preturile. Vă pot da în privat si numărul de telefon al mamei lui Ionuț, dacă doriți să îi contactați. Ei locuiesc în satul Faclia, județul Constanța.

Vă mulțumesc că ați avut răbdarea să citiți aceste rânduri și m-aș bucura dacă apelul meu nu v-a lăsat indiferenți. Cu drag, Nicoleta.”

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *