Anuntul unei familii de norvegieni a facut cariera pe Facebook, fiind distribuit de 20.000 de ori!

O familie din Norvegia a starnit o adevarata furtuna pe internet, dupa ce a decis să-și lase casa, mașina si toate utilitatile la dispozitia unor oameni nevoiasi, timp de o lună.

Kristine Asbo, împreună cu familia ei, spun ca s-au gandit la aceasta solutie pentru ca vor pleca în vacanță în perioada 24 iunie-25 iulie.

Femeia s-a consultat cu soțul ei, iar acesta a fost încântat. După ce au postat mesajul pe pagina de Facebook, el a fost distribuit de nu mai puțin de 20.000 de persoane.

Am primit incredibil de multe răspunsuri și am pierdut deja numărul oamenilor care ne-au contactat. Există multe povești impresionante care au ajuns la noi și vom avea o sarcină dificilă în a alege pe cineva”, a declarat Kristine Asbo.

Familia Asbo a declarat pentru un ziar norvegian că există mulți oameni fără posibilități, care ar avea nevoie de o astfel de șansă.

De asemenea, vrem să-i oferim copilului nostru o lecție, din care să învețe că nu totul poate fi cumpărat cu bani”, a mai menționat Kristine Asbo.

În perioada următoare, familia Asbo va avea dificila sarcina de a alege pe cine va lasa sa locuiasca la ei acasa.

Sursa: www.tnp.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *