Amator: Hot curentat de cablurile pe care incerca sa le fure

Un hoţ neinspirat s-a ars, atat la propriu cat si la figurat, după ce a incercat sa fure niste cabluri electrice, fara sa sa le decupleze in prealabil de la retea. Bărbatul a intrat în sediul unei firme din Klavestadhaugen şi a inceput sa taie cablurile, cand a fost scuturat de socuri electrice, care l-au imobilizat si i-au provocat arsuri serioase. L-au salvat politistii, care l-au dus la spital.

A dat de cablurile de electricitate. A încercat să taie 15 metri de cablu, însă până la urmă s-a electrocutat. Prima dată a fost trimis la Urgenţe, iar de acolo a fost transportat la spitalul Fredrikstad, pentru mai multe observaţii, a declarat Tommy Moen din partea Poliţiei.

Hoţul a fost norocos totuşi, pentru că rănile lui nu au fost serioase. Ulterior a fost interogat de poliţişti şi a recunoscut faptul că era în căutarea unor cabluri de cupru.

In Norvegia au mai loc jafuri din categoria “de rasul curcilor”. Acum câteva luni, un bărbat a furat o maşină dintr-o benzinărie. După câteva zeci de kilometri, a realizat că pe bancheta din spate a masinii se afla şi un copil.

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

2 Responses to Amator: Hot curentat de cablurile pe care incerca sa le fure

  1. sopfos spune:

    Sigur nu este rrom?

  2. sopfos spune:

    M-ar bucura daca statul norvegian ar da o lege prin care sa justifici prezenta in aceasta tara,,,in mod obiectiv,,,,nu turist prin padurile Norvegiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *