Adolescenti in stare de ebrietate, violenta si soferi care consumasera bauturi alcoolice: cu asta au avut de-a face politistii norvegieni ieri noapte

Artificii folosite necorespunzator, copii in stare de ebrietate, violenta si soferi care au condus dupa ce au consumat bauturi alcoolice: asa a inceput anul nou in cateva zone din Norvegia.
In Bergen, un tanar de 18 ani a fost transportat de urgenta la spital dupa ce s-a ranit la ochi pentru ca a stat prea aproape de artificii. In Tonsberg, un barbat a fost lovit in brat de o racheta care trebuia sa explodeze pe cer. Insa cele mai grave accidente au avut loc in centrul capitalei norvegiene, Oslo, acolo unde un barbat a fost lovit de o motocicleta in fata unui pub, in Radhusgata. Victima are rani grave si se afla in spital in prezent.

In the centrul Halden, un tanar de 20 de ani a fost batut pana nu s-a mai putut misca. Atacatorii sai l-au lovit atat de tare, incat l-au lasat inconstient in mijlocul strazii. Mai apoi, victima a fost transportata la spital, potrivit Politiei din Ostfold.
In piata Kolbotn din Oppegard, mai multi oameni s-au adunat pentru a sarbatori intrarea in noul an, insa au inceput sa se certe, iar politistii au fost nevoiti sa intervina. Autoritatile au mai spus ca un tanar care se afla in aceasta piata a fost dus la spital, pentru ca bause prea mult. De asemenea, in Kristiansund, un baiat de doar 17 ani a tras artificii dupa ora 2:00 dimineata, iar mai apoi a incercat sa fuga de politisti. In cazul in care cineva foloseste petarde sau artificii dupa orele permise, risca o amenda de pana la 6.000 de coroane norvegiene.
`Era in stare de ebrietate. A fost condus acasa, la mama sa, iar incidentul a fost inregistrat la Politie`, au spus autoritatile care l-au prins pe adolescent.
Copii si din alte zone din Norvegia au fost gasiti pe strazi de autoritati, dupa ce consumasera bauturi alcoolice. In Harstad, politistii au avut de-a face cu un adolescent de nici 16 ani, in stare de ebrietate. Copilul era atat de beat, incat a fost trimis la Urgente, la spital.

`Parintii au fost anuntati de tot ce s-a intamplat. Nu este un mod bun de a incepe anul`, a concluzionat seful de la Politia din Halogaland.

Tot seara trecuta, mai multi hoti au fost pusi pe treaba chiar inainte de intrarea in Anul nou. Acestia au furat artificii in valoare de peste 100.000 de coroane din mai multe magazine din Norvegia, au informat politistii din Hordaland.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.norwaytoday.info

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *