Accidente in lant in Norvegia: un turist a murit si alte cateva persoane au fost implicate in accidente de masina

In sudul Norvegiei, un turist strain a murit, dupa ce a cazut in jur de 30-40 de metri in gol, cand incerca sa escaladeze o cascada. Autoritatile au incercat cu disperare sa ajunga la el, pentru ca ramasese blocat pe margine, insa eforturile au fost in zadar.

Totul s-a petrecut duminica dimineata. Un grup de turisti care statea sus, de unde incepe cascada Rjukanfossen a fost martorul accidentului. Potrivit politistilor, dupa ce turistul a cazut, inca mai traia, insa pentru ca s-a lovit foarte tare la spate, a avut sangerari interne. Autoritatile au incercat sa ajunga la el cu un elicopter, insa nu aveau unde ateriza.

Nici Inceputul de saptamana nu a fost unul mai bun pentru cativa norvegieni. In partea de est a tarii, serviciul de urgenta a fost solicitat de mai multe ori, din cauza unor accidente rutiere.

De exemplu, chiar o masina de Politie s-a ciocnit cu un plug de zapada luni dimineata.

`In timp ce masina de Politie stationa, cu luminile albastre aprinse, un plug care se ocupa de curatarea zapezii a ciocnit-o.  Soferul plugului s-a ales cu permisul suspendat`, au declarat autoritatile din Follo.

In acelasi district, pe E18, in Askim, o masina a iesit de pe carosabil si a intrat intr-un felinar de pe marginea soselei. Soferul a fost transportat la Urgente, pentru un consult.

Si in Vestfold au avut loc accidente. La fel si in Valer, insa nimeni nu a fost ranit serios. Pe de alta parte, in Holmestrand, o persoana a fost transportata la spital, dupa ce a fost implicate intr-un accident de masina.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.thelocal.no/www.norwaytoday.info

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *