A ajuns la inchisoare, dupa ce l-a invatat pe copilul vecinilor sa fumeze cannabis

Un bărbat de 35 de ani din sud-estul Norvegiei va petrece următoarele trei luni în închisoare pentru că a corupt un baiat de doar 9 ani să fumeze cannabis cu el.

In plus, “corupătorul” va trebui să plătească o amendă de 8.000 de coroane.O altă pedeapsă pentru bărbatul de 35 de ani este că i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 20 de luni.

Cazul a fost descoperit dupa ce copilul i-a spus mamei sale că a fumat cannabis de trei ori cu vecinul lor.

Cannabisul l-a făcut să-i fie rău, dar totuși i-a plăcut efectul”, apare menționat în verdictul curții din Sandefjord, după ce copilul a fost examinat de specialiști.

Când cel mic a fost interogat de anchetatori, surpriza a fost că băiatul a încercat să-și protejeze vecinul. El a spus polițiștilor că a găsit singur cannabisul.

În final, Curtea a decis să-l pedepsească pe bărbatul de 35 de ani nu doar pentru că a corupt minorul să fumeze cannabis, ci și pentru că l-a indemnat pe cel mic să conducă o bicicletă atunci când era sub influența substanței ilegale.

Curtea a mai consemnat că, deși copilul a consumat in mai multa randuri cannabis, el nu a ajuns să fie dependent de narcotice.

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *