9 din 12 norvegieni si-ar da haina de pe ei unui copil nevoias

Norvegienii au făcut un experiment interesant zilele trecute în Oslo. Aceștia au filmat timp de două zile un băiat de 11 ani stând singur și îmbrăcat foarte subțire într-o stație de autobuz.

A fost un experiment pentru a vedea câți din norvegienii care trec pe lângă copil îl vor ajuta în vreun fel.

Johannes Lonnestad Flaaten, de 11 ani a stat într-o stație de autobuz foarte populară din Oslo, în apropierea parcului Hanshaugen. Totul a făcut parte dintr-o campanie de ajutorare a copiilor din Siria.

Potrivit băiatului, numai trei din 12 oameni care au stat în preajma lui nu l-au ajutat. Ceilalți, în schimb s-au oferit, de exemplu să-i dea măcar o haină.

Am văzut foarte mulți oameni binevoitori”, a spus băiatul. „Am filmat timp de două zile și nu am crezut că așa de mulți oameni îmi vor oferi haina lor. Mulți dintre ei apar în video”, a mai precizat Johannes Lonnestad Flaaten.

A fost o campanie prin care am dorit să atragem atenția oamenilor asupra a ceea ce se întâmplă în Siria. Oamenilor ar trebui să le pese de copiii din Siria așa cum le-a păsat de copilul din stație”, a declarat Synne Ronning, șeful SOS Barbebyer.

Sursa: www.thelocal.no

Sursă foto: SOS Barnebyer

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *