24 de milioane de pasageri au ales Norwegian Airlines anul trecut

In ciuda unor probleme pe care compania aeriana norvegiana, Norwegian le-a avut in luna decembrie a anului trecut, per total, in 2014, numarul pasagerilor care au ales sa zboare cu Norwegian a crescut.

Mai exact, aproximativ 24 de milioane de oameni au zburat cu Norwegian in anul 2014. Este vorba despre un numar record pentru compania aeriana norvegiana.

Numarul exact de persoane care au zburat cu Norwegian este 23.946.072. Asta  inseamna ca Norwegian a inregistrat o crestere de trei milioane de pasageri fata de 2013. Numai in luna decembrie, 1,6 milioane de pasageri au urcat in avioanele Norwegian. Cresterea, fata de luna decembrie din 2013 este de doua procente.

Anul trecut, Norwegian a inceput sa ofere mai multe zboruri si s-a ocupat intens de intretinerea avioanelor.

La sfarsitul anului am putut vedea o dorinta crescanda a oamenilor de a calatori de Craciun, ceea ce a contribuit pozitiv la traficul aerian si sunt incantat ca am reusit sa atragem mai multi client fata de anul anterior”, a declarat Bjorn Kjos, CEO la Norwegian Airline.

In decembrie, Norwegian si-a dus la bun sfarsit 99,6% dintre zborurile planificate, potrivit informatiilor furnizate de companie.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.norwaytoday.info

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *