178 de straini implicati in traficul de droguri au fost deportati din Norvegia

De la începutul anului şi până în prezent, în Norvegia au fost arestaţi în jur de 400 de străini care utilizau droguri, le vindeau sau aveau legături cu membrii retelelor.

Din cei 400, aproximativ jumătate au fost deportaţi la sfârşitul lunii septembrie. Mai mult, 58 au fost deportaţi de mai multe ori de la începutul anului și până în prezent, însă au decis să se reîntoarcă în Norvegia.

„Vorbim de un grup mic de infractori organizați care veneau în Norvegia pentru a se implica în afaceri cu droguri sau alte tipuri de infracțiuni”, a declarat Frode Forfang, directorul Serviciului de Imigrări din Norvegia.

Acesta a mai precizat că o parte dintre infractori au cerut azil după ce au fost prinși de autoritățile norvegiene, însă cererile nu le-au fost aprobate. Privind în ansamblu, în Norvegia există un număr mare de oameni care locuiesc fără a avea acte, întrucât cererea lor pentru a fi rezidenți a fost respinsă sau pentru că nu au intrat niciodată în contact cu autoritățile.

Amintim că, zilele trecute, vameșii norvegieni au cerut mai multe fonduri pentru a depista toate coletele care intră în țară și conțin canabis.

Sursa: www.nowaypost.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *