10 kilograme de dinamita au fost gasite intr-o casa din Voss

Poliția din Voss a arestat trei oameni joi noaptea, după ce autoritățile au găsit o bombă făcută manual. Zece kilograme de dinamită și explozibil provenind din armată au fost descoperite într-un garaj în centrul Voss, în jurul orei 21.43 joi seara.

Șapte oameni care locuiau împrejurul casei cu pricina au fost evacuate de polițiști, în timp ce o echipă de geniști s-au asigurat că bomba nu va exploda. De asemenea, la fața locului au fost chemați experți din Armată.

Explozibilul a fost extras la ora 0:16. Garajul a fost securizat, iar dinamita a fost dusă departe, la loc sigur. Mai apoi, echipa de geniști a spus că zona este din nou sigură, iar drumul din apropiere a fost redeschis. Cei evacuați s-au mutat înapoi în casele lor”, potrivit lui Preben Wallestad, din partea Poliției Hordaland.

O anchetă este în plină desfășurare în acest moment. De asta se ocupă polițiștii din Voss. Dinamita a fost descoperită într-un control desfășurat de polițiști, iar autoritățile au fost rezervate în ceea ce privește declarațiile despre cele trei persoane arestate joi noaptea.

Sursa: www.norwaytoday.info

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *