Important om politic din Oslo, care milita impotriva imigrantilor, si-a dat demisia

Șeful organizatiei din Oslo a unui partid important din Norvegia a demisionat zilele trecute, după ce o perioadă îndelungată a militat împotriva imigrației si multiculturalismului.

Este vorba de Christian Tybring-Gjedde, șeful pe zona Oslo a Partidului Progresist (FrP) . „E greu să fii șeful acestui partid în Oslo”, a declarat el, menționând de asemenea că „este ceva normal ca altcineva să-mi ia locul acum și să continue lupta împotriva imigrației”.

Tybring-Gjedde a fost unul dintre cei mai înverșunați critici ai imigranților, arătându-se de multe ori în mod deschis împotriva multiculturalismului și al fundamentalismului islamic.

Spre deosebire de Siv Jensen, șefa Partidului Progresist, Tybring-Gjedde a refuzat să-și modereze discursul politic după atacul terorist din 2011 comis de Anders Breivik.

„Ce este atât de în neregulă la cultura norvegiană, de sunteți determinați să o înlocuiți cu multiculturalism?”, a scris fostul lider al Partidului Progresist într-un articol publicat într-un ziar local.

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *