O localitate din Norvegia aproape ca are un nou locuitor….un urs polar!

Un urs polar fâșneț a făcut o vizită într-un bar din Svalbard. Însă nu a apucat să comande nimic de băut, pentru că s-a speriat de oameni și a plecat singur.

Guvernatorul din Svalbard este hotărât să facă în așa fel încât ursul polar să nu se mai întoarcă niciodată în oraș, deși deocamdată animalul a dispărut fără urmă. În ultimele zile însă își făcuse un obicei din a veni în oraș. Se plimba pe străzile din Pyramid, Svalbard și se uita în jur. La un moment dat s-a speriat de oameni, dar nu suficient de tare, pentru că a revenit.

Suntem siguri că e vorba de același urs. A fost aici în fiecare zi începând cu 2 octombrie și până pe 6 octombrie. S-a întors zilnic, dar de fiecare dată mai intimidat, a declarat Jens Olav Saether, asistentul guvernatorului din Svalbard.

Cea mai mare năzbâtie a ursului este că luni a intrat în barul hotelului Tulip, acolo unde erau cazați mai mulți oameni.

Acum ursul a dispărut de bunăvoie și sperăm să nu reapară”, au mai spus autoritățile.

În cazul în care animalul se întoarce, autoritățile au pregătit un plan pentru a-l prinde și pentru a-l duce într-un mediu propice.

Sursa: www.norwaytoday.info

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *