De fem barna til en rumensk-norsk familie tatt av barnevernet i Norge

En norsk – rumensk familie som har bodd 10 år i Norge – er fratatt sine fem barn av det norske barnevernet. Og grunnen skal ifølge familiens slektninger være “ radikal religiøs indoktrinering”. Familien var i Romania medlemmer av pinsevennmenigheten Philadelphia i Bucuresti. Den rumenske ambassaden i Oslo har sagt at de ikke kan uttale seg om saken, bare at “barna er norske statsborgere”. 

Familien B. bor på Vestlandet, nord for Bergen. Det er mange nettsteder som beskriver saken på rumensk. Ettersom barna ser ut til å være tatt på påstander om religiøs oppdragelse (barnevernet kaller det “religiøs indoktrinering”), er rumenske kristne nettsteder våkne om saken. Her er en sammenhengende beskrivelse: Marianne Haslev Skånlands hjemmeside.

Mer om saken (oppdatering 8 des 2015):

Blog på facebook: Norway Return the children to … Family!  (Norge – gi barna tilbake til familien B!)

Petition: “The B family! Their children were taken away on charges of Christian indoctrination”  (B-familien! Deres fem barn ble tatt på påstander om kristen indoktrinering)

Hevder norske myndigheter gjennom barnevernet har kidnappet deres fem barn – anklages for kristen indoktrinering – “Søkelys” blog

Norske myndigheter tar barna fra kristne foreldre! – “Spikers Corner” blog

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *