Visit Romania – rumensk reisebyrå i Oslo med flotte ferietilbud i Romania

VISIT ROMANIA er den første rumensk reisebyrå registrert in Norge som selger spennende feriepakker til Romania for nordmenn. Visit Romania har nettopp åpnet med medlemskap i Reisegarantifondet og alle formaliteter i orden. På sikt vil reisebyrået også satse på det svenske og danske markedet. Men først er det norske turister som får tilbudene.

Vi håper nordmenn får øynene opp for hvor vakkert, variert og spennende det kan være å besøke Romania. Et land som nordmenn vet veldig lite om og som mange har vrangforestillinger om.

Vi har hatt norske venner og kjente som har besøkt Romania for første gang og som alle kommer begeistret tilbake til Norge og vil ta flere turer til landet som defineres som ”Karpatenes hage” . Når det i tillegg er meget rimelig å feriere i Romania – da spesielt med overnatting og det å spise ute, bør landet bli en populær destinasjon – mener reisearrangøren.

Det viktigste for oss som reisearrangør er at nordmenn som kjøper tjenestene blir fornøyde hele veien – fra booking, under hele oppholdet og helt til de kommer hjem. Nordmenn som er turister i Romania skal først og fremst trives og ha det gøy, forklarer rumeneren som nå brøyter nye veier i det norske reiselivsmarkedet.

Bilde fra Transylvania

Bilde fra Transylvania

VISITROMANIA.NO har flere tilbud om reiser til Transylvania, hovedstaden Bucuresti, andre storbyer, Donaudeltaet, Bucovina og badebyene. Tematurer om Dracula planlegges, og kunder som vil kombinere ferie i Romania med tannlegebehandling eller et terapeutisk spa – opphold vil være i trygge hender hvis de henvender seg til vårt reisebyrå.

Folk som planlegger gruppereiser og personer med spesielle aktivitetsønsker kan også henvende seg til nettsiden visitromania.no. Alt til rimelige priser arrangert av en innfødt som har bosatt seg i Norge og kjenner norske vaner og krav til ferie.

Artikel fra ”Visit Romania” reisebyrå

jeep tur

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *