Cursuri online de norvegiană

Dacă sunteți în căutarea unei metode de a învăța limba norvegiană, vă oferim o altă soluție. Este vorba despre cursurile online de la Skapago.

Ce este Skapago?

O școală ce oferă cursuri online de norvegiană. De fapt, această școală a apărut pentru a construi o relație mai bună între Norvegia (și celelalte țări din Scandinavia) și Germania, dar vă poate fi de folos și dumneavoastră. 

Cum funcționează acest sistem?

Practic, aveți nevoie doar de o conexiune la Internet, căști, microfon și un browser curent (Mozilla Firefox sau Internet Explorer, de exemplu). De asemenea, puteți folosi și Skype.

În primul rând, puteți participa la o lecție demo (demonstrativă), pentru a vedea cum funcționează totul. Iar apoi puteți decide dacă mergeți mai departe sau nu.

Interesant este că veți alege dumneavoastră orele la care doriți să luați lecțiile de norvegiană, în funcție de cum vă permite programul. Puteți discuta despre asta cu profesorul care vă va instrui.

O lecție durează 45 de minute, iar pentru lecția demo nu veți plăti nimic, întrucât în cadrul ei, profesorul vă va explica cum va funcționeză sistemul de lecții.

Care sunt prețurile? 

4 lecții – 1340 de coroane

8 lecții – 2560 de coroane

14 lecții – 4060 de coroane

20 de lecții – 5580 de coroane

Dacă aveți alte întrebări despre aceste cursuri, puteți suna la numărul de telefon (+47) 911 06 368 sau puteți trimite un e-mail pe adresa [email protected]

De asemenea, pentru mai multe informații, puteți vizita site-ul: http://www.skapago.eu/en/language/courses-and-prices/norwegian.html

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.norwaytoday.info/www.skapago.eu

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

One Response to Cursuri online de norvegiană

  1. Carp spune:

    interesant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *