VIDEO – Pentru pasionatii de muzica: la Popsenteret, in Oslo puteti sa intregistrati o melodie si va puteti bucura de multe alte atractii

Daca sunteti pasionati de muzica sau copiii dumneavoastra au talent in acest domeniu si dispuneti de ceva banuti, atunci ati putea avea parte de o experienta inedita la Popsenteret (Centrul Pop), in Grunelokka, Oslo.

La Popesenteret veti descoperi istoria muzicii norvegiene incepand de acum cateva sute de ani, veti afla mai multe despre artistii norvegieni si totodata veti asculta numeroase melodii. Centrul dispune si de inregistrarile unor concerte istorice, CD-uri, precum si instrumente muzicale foarte interesante.

Puteti chiar sa fiti un star in domeniul muzicii pentru o zi! In Centrul Pop din Oslo puteti sa inregistrati o melodie, daca doriti. Apoi puteti sa faceti o fotografie si puteti sa va personalizati coperta albumului.

Puteti invata despre muzica din Norvegia si cum a devenit Oslo in timp o metropopa a muzicii! Descoperiti relatia dintre media, tehnologie si dezvoltarea muzicii! Aflati mai multe despre genuri unice, cum ar fi Black Metal norvegian si artisti care au ajuns pe scenele internationale ale muzicii!

Centrul Pop din Oslo este ideal pentru localnici, pentru imigrantii curiosi sa afle mai multe despre Norvegia si muzica acestei tari, dar si pentru turisti. Toti vizitatorii trebuie sa aiba insa peste 15 ani.

Un tur ghidat costa 1200 de coroane, plus biletul de intrare.

Program:

Marti-vineri: 10:00-16:00

Joi: 10:00-19:00

Sambata si duminica: 11:00-17:00

Luni: inchis

Cum puteti ajunge acolo:

Tramvaiul 11, 12 sau 13 pana la Schous plass

Adresa:
Trondheimsveien 2, cladirea T.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.tnp.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *