Povestea trupei Beatles, adaptata pentru marele ecran cu ajutorul a patru baieti din Oslo

Festivalul Internaţional de Film din Norvegia va fi deschis anul acesta pe 17 august de un film bazat pe cartea autorului norvegian, Lars Saabze Christensen. Romanul a fost publicat pentru prima dată în anul 1984 şi reprezintă povestea cunoscutei trupei de muzică Beatles.

În august va avea loc cea de-a 42 ediţie a Festivalului Internaţional de Film în Haugesund. Filmul care va deschide evenimentul a fost regizat de danezul Peter Flinth. El a adaptat povestea a patru băieţi din Oslo, din anii 60 pentru marele ecran, iar premiera va avea loc pe 16 august.

Filmul, la fel ca romanul este o imagine concisă a timpului şi povestea plină de umor a patru băieţi care se confruntă cu nesiguranţa la început. Toţi cei care au fost tineri în anii 60, care au fost tineri mai apoi şi toţi cei care sunt tineri astăzi se vor identifica cu personajele din adaptarea cărţii lui Saabye Christinsen. Abia aştept deschiderea festivalului şi filmul Beatles, a declarat Hakon Skogrand, directorul de programe al evenimentului.

Actorii principali ai filmului sunt Halvor Tangen Schulty, Jonathan Chedeville, Louis Williams şi Havard Jackwitz. Ei îi vor întruchipa pe cei patru membri ai trupei The Beatles.

Scenariul filmului a fost scris de către Axel Hellstenius, filmul fiind produs de către Jorgen Storm Rosenberg.

Producţia va putea fi urmărită în cinematografele din Norvegia începând cu 29 august.

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *