Oferta speciala – ”România” la doar 50 de koroane norvegiene

Ofertă specială la editura Akademika a cărţii „România”, scrisă de jurnalista norvegiană Svanhild Naterstad: 50 nok / exemplar (preț la raft 495 nok).

Comanda se face online, prețul de transport al coletului (indiferent de numărul de exemplare comandate) este de 60 nok în Norvegia și de 150 nok în afara Norvegiei. Plata se poate face prin credit card (internet banking – Visa ori Mastercard) sau factură pentru comenzile din Norvegia și numai prin credit card (internet banking) pentru comenzile internaționale.

Cartea oferă, într-o manieră echilibrată și neutră, o imagine amplă şi introspectivă a României de azi, abordând aspecte de actualitate vizând politica, societatea, populația, cultura și natura țării noastre. A fost publicată în anul 2012 și cuprinde 456 de pagini de informații și imagini de calitate.

Este prima apariţie publicistică din ultimii 30 de ani, care oferă o prezentare cuprinzătoare, în limba norvegiană, despre România. Pozele din carte au fost realizate de Mikaela Berg, jurnalist la Dagens Næringsliv.

”România” poate fi un cadou deosebit pentru prietenii dumnevoastră norvegieni, pentru colegii de muncă, vă este de folos pentru exersarea limbii norvegiene și, mai ales, foarte utilă și necesară pentru copiii românilor stabiliți în Norvegia.

Svanhild Naterstad este jurnalist la Adresaavisen (în Trondheim) şi are un master în literatura română obţinut la Universitatea din Oslo.

Comenzile se pot face aici (click).

Urmăriți un mini-interviu cu Svanhild Naterstad la televiziunea NRK,  imediat după apariția cărții

Citiți un articol apărut în Aftenposten despre cartea ”România”

 

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *