Concerte speciale de Craciun la Filarmonica din Oslo, în luna decembrie

În perioada 17-19 decembrie sunteți invitați să participați la concertele anuale de Crăciun susținute de Filarmonica din Oslo.

Este vorba de un eveniment cu tradiție deja, care a devenit cunoscut în urma unor concerte extraordinare susținute până acum. Concertul de Crăciun al Filarmonicii este una dintre experiențele care nu trebuie ratate în preajma sărbătorilor de iarnă.

Programul este unul foarte atent ales și conține atât muzică norvegiană, cât și nordică, în general. În cadrul concertului vă veți putea bucura de melodii din repertoriul lui Pretorius, Bach, Verdi, Tchaikovski, Grieg, Mozart, Gruber sau Schlesisk. Printre cei care vor urca pe scenă se numără Per Kristian Skalstad, Isa Katharina Gericke, Ashild Breie Nyhus și corul Filarmonicii din Oslo.

În ceea ce privește programul, el este următorul: între 17 și 19 decembrie, de marți până joi, de la ora 20:00, iar pe 18 și 19 decembrie miercuri și joi, de la ora 17:30. Prețurile pentru adulți variază între 150 și  320 de coroane, în funcție de locul dorit.

Sursa: www.visitoslo.com

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *