Bob Dylan va concerta in Oslo, iar biletele sunt disponibile incepand de luni

Legendarul cântăreț și compozitor, Bob Dylan, va concerta în Oslo pe 1, 2 și 3 octombrie. Biletele vor putea fi însă achiziționate chiar de luni, 27 aprilie.

Bob Dylan are, aproape în fiecare an, câte un concert în Oslo. Însă, de această dată, evenimentul va fi unul  grandios, întrucât spectacolul va avea loc într-o sală cu 1404 de locuri, în incinta Oslo Concert Hall. Recent, artistul, în vârstă de 74 de ani a lansat cel de-al 36-lea album din cariera sa. Este vorba despre „Shadows in the Night” („Umbre în noapte). Concertul de la începutul lunii octombrie va include, cel mai probabil, piese de pe noul album, dar și melodii consacrate, care au încântat fanii de-a lungul timpului.

Iată o melodie de pe noul album: „The nigh we called it a day”


Iată și un playlist cu melodii:

Informații despre bilete și achiziționarea lor:

-prețul biletelor va fi între 1350 și 1810 coroane norvegiene, în funcție de locul din sală

-pentru a cumpăra bilete, puteți suna, începând de luni, 27 aprilie, la numărul de telefon (+47) 815 33 133 sau puteți să accesați pagina de Internet billettservice.no

Despre Bob Dylan:

Cântărețul american s-a născut pe 24 mai, în anul 1941, iar  numele său real este Robert Allen Zimmermam. Artistul a venit pe lume în Suluth, Minnesota, Statele Unite ale Americii și provine dintr-o familie de refugiați ruși, având în vedere că bunicii din partea tatălui au emigrat în America.

BD

În ultimele decenii, Bob Dylan a devenit o emblemă pentru muzica de calitate, melodiile sale fiind cunoscute în întreaga lume. Din 1994 și până acum, artistul a publicat șase cărți, iar ca muzician a vândut peste 100 de milioane de CD-uri, ceea ce îl transformă într-unul dintre cei mai bine vânduți artiști.

Oslo Concert Hall

Începând din 1977 și până în prezent, aici au avut loc numeroase evenimente culturale. Sala principală are o capacitate de 1404 de locuri și o scenă modernă, dotată cu diferite facilități, astfel încât spectacolele să fie cât mai interesante. De asemenea, sistemul de lumini este unul modern.

Sala mică are o capacitate de doar 266 de locuri și este folosită pentru evenimente mai restrânse.

Pentru informații despre spectacole sau rezervări, puteți suna la numărul de telefon: 0047 23 11 31 11 sau puteți folosi adresa de e-mail [email protected]

Adresa:

Munkedamsveien 14

0250 Oslo

A consemnat Lidia Rusu 

Surse: 

http://www.oslokonserthus.no/

http://www.visitoslo.com/

http://norwaytoday.info/

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *